Vuonna 2012 perustettu soturikissat tarinaroolipeli
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 12 käyttäjää, tämä oli Ke Toukokuu 09, 2018 2:04 pm
Marraskuu 2018
MaTiKeToPeLaSu
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
KalenteriKalenteri
Ylläpitäjät

Avatar
Kuu
Avatar
Valveuni
Avatar
Kanerva
Avatar
Levi

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiinJaa | 
 

 Liittymishakemus

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Kuu
Ylläpitäjä
avatar

Viestien lukumäärä : 51
Join date : 25.02.2018

ViestiAihe: Liittymishakemus   Ma Huhti 30, 2018 6:54 pm

LIITTYMINEN

Tänne kirjoitat uuden hahmosi tiedot hyväksyttäväksi painamalla 'post reply'. Pyydämme rekisteröitymään ensin, sillä sinun tarvitsee laittaa yksistyisviesti 'leafstormdraws' nimiselle käyttäjälle (lisää infoa hakemuksen sääntökoodi kohdassa). Hahmosi hyväksymisen jälkeen voit sitten käydä siirtämässä hahmosi tiedot sen klaanin sivuille, johon se kuuluu. Joku ylläpitäjistä käy kirjoittamassa hahmosi tietojen alle uuden viestin, jossa on hahmosi kokemuspisteet, taso ja taidot.

Hahmosi tarinan edetessä voit teitenkin muokata kissasi tietoja.

OHJEET HAKEMUKSEEN:

Nimi: Emme hyväksy tähän mitään Timantti-, Lakritsi- tai Kakkutassuja, nimessä tulee olla asia, jonka soturikissat tietävät. Muista, että päätteen on oltava aina tassu.

Sukupuoli: Onko hahmosi kolli vai naaras?

Ikä: Muista, että oppilaat ovat 6 kuuta! Voit muokata hahmosi ikää myöhemmin sen tason ym. mukaan ja suosittelemme vilkaisemaan tasot osiosta, siellä lukee ikähaarukka helpottamaan iän määritystä.

Klaani: Klaani, johon haluaisit päästä (tämä ei välttämättä toteudu). Tässä roolipelissä on mahdollista liittyä seuraaviin klaaneihin: Taivas-, Myrsky-, Joki-, Tuuli- tai Varjoklaaniin.

Asema: Soturi-, vai parantajaoppilas?

Oppilaat: Jätä nyt tyhjäksi. Hahmosi voi saada oppilaan ollessaan soturi.

Mestari: Saa laittaa toiveita, mutta hakemuksesi hyväksyvä ylläpitäjä päättää hahmosi mestarin.

Perhe: Hahmosi vanhemmat ja mahdolliset sisarukset sekä pennut.

Kumppani: Hahmosi mahdollinen kumppani.

Aiemmat nimet: Hahmosi aiemmat nimet.

Rp: Hahmosi roolipelaajan nimi eli sinä itse. Ethän käytä omaa nimeäsi vaan nimimerkkiä, jolla rekistreöidyt sivuille!

Soundtrack: Nimeä/linkitä hahmosi mahdollinen soundtrack.

Ulkonäkö: Kuvaile hahmosi ulkonäköä (turkki, silmät, tassut, ruumiinrakenne, mahdolliset arvet...) Vähintään. 7 lausetta.

Luonne: Kuvaile pitkästi ja monipuolisesti luonnettasi. Emme hyväksy mitään muutaman sanan sepostuksia, kuten 'kiltti ja hassu' yms. Vähintään 7 lausetta.

Muuta: Hahmosi menneisyys, suku, haaveet, erikoiset ominaisuudet... Mitä ikinä haluatkaan kertoa hahmostasi.

Suhteet: Voit jättää kohdat aluksi tyhjäksi ja lisätä suhteita hahmosi tarinan edetessä.

Parhaat ystävät -
Ystävät -
Viha -
Ei väleissä -
Ei pidä -
Sukulaiset -

Mallitarina:  Kirjoita tarina/tarinan pätkä Soturikissoihin liittyen. Tämän tulisi koskea uutta hahmoasi.  Huomioimme mallitarinassa oikeinkirjoituksen, tekstin sujuvuuden ja muita tämäntyylisiä asioita. Vähimmäispituutta mallitarinalla ei ole, mutta tästä näemme, kuka todella haluaa päästä tänne. Tarinan ei tarvitse olla mitenkään pitkä. Attention! Jo kauemmin liittyneenä olleiden ei tarvitse kirjoittaa mallitarinaa luodessaan uutta hahmoa.

Sääntökoodi: Sääntöihin piilotettu koodi, jonka avulla pääset liittymään! Lue huolellisesti koko sivu, myös info! Laita sääntökoodi (rekisteröidyttyäsi) yksityisviestillä leafstormdraws nimiselle käyttäjälle, kun olet laittaut hakemuksen tänne.

Sinulla on vain yksi mahdollisuus korjata hylätty/virheellinen lomake!

_________________
The moon is magic for the soul
and light for the senses
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Korppi
VierailijaViestiAihe: Täplätassun hakemus   Ke Toukokuu 09, 2018 9:02 pm

Nimi: Täplätassu

Sukupuoli: Naaras

Ikä: 6 kuuta

Klaani: Jokiklaani

Asema: Soturioppilas

Oppilaat:

Mestari:

Perhe: Emo: Valkokäpälä (kuoli synnytykseen) (täplikäs naaras jolla on vihreät silmät)
Isä: Tuhkasavu (sysimusta kolli jolla on meripihkaiset silmät)
Siskot: Suvipentu (syntyi kuolleena)(sysimusta naaras)
Kirvatassu (musta naaras jolla on vihreät silmät ja vaaleampi hännänpää ja korvat)

Muut suhteet:

Aiemmat nimet: Täpläpentu

Rp: Korppi

Soundtrack: Seventeen, Don't Wanna Cry

Ulkonäkö: Täplätassu on sileäturkkinen ja vahvajalkainen naaras, jolla on kapea häntä. Hänen turkkinsa on lyhyttä ja tasaista, ja kastuessaan liimautuu kiinni ihoon mutta ei jää roikkumaan. Hänen korvansa ovat suipot ja kuono pitkähkö, joka tekee hänen päästään siromman näköisen. Naaras on solakka ja notkea, mutta ei kuitenkaan laiha. Häneltä löytyy yllättävän paljon voimaa, vaikka ei välttämättä siltä näytäkään. Hänen turkkinsa on vaalean harmaanruskeaa jossa on tummempia sekä mustia täpliä. Myös naaraan korvat sekä hännänpää ovat kokonaan tummempaa karvaa, ja hänen kummankin silmän ympärillä on laikku, joista toinen on tumma ja toinen sysimusta. Täplätassun vatsa ja kaula ovat valkoiset, samoin kuin leuka, hännänalunen ja tassut. Lisäksi hänellä on toisen korvan päässä valkoinen pieni täplä. Hänen silmänsä ovat tumman meripihkaiset, ja niissä on useimmiten tiukka katse joka tuntuu tunkeutuvan luihin ja ytimiin asti. Hänen silmänsä ovat melko suuret, vaikka naaras niitä siristeleekin usein.

Luonne: Täplätassu on utelias ja rohkea naaras, joka ei pelkää, tai ainakaan myönnä pelkäävänsä mitään. Hän pyrkii olemaan ystävällinen kaikille, vaikka onnistuukin usein pahoittamaan jonkun mielen vitsailullaan. Hän saattaa sanoa tahtomattaan hyvinkin ilkeitä asioita, vaikka ei niitä pahalla tarkoittaisikaan. Viettäessään naaraan kanssa aikaa, siihen kuitenkin tottuu helposti, varsinkin kun hän yrittää parhaansa mukaan olla vitsailematta sellaisesta mikä on aiemmin pahoittanut jonkun mielen. Täplätassu nauraa helposti, eikä hänen näe juurikaan itkevän, vaikka muita tunteita, kuten vihaa, hän osaakin näyttää muille. Naaras ei suutu helposti pienistä asioista, ellei häntä jo valmiiksi ärsytä jokin. Vihaisuus ei kuitenkaan kestä kauaa, vaan seuraavana päivänä hän on taas jo oma iloinen itsensä. Itkemistä hän pitää itseltään heikkouden merkkinä, mutta jos joku muu itkee, hän yrittää saada tälle paremman mielen. Monet saattavat pitää häntä uhkarohkeana pelkäämättömyytensä takia, vaikka todellisuudessa sekin johtuu pelosta itsestään. Täplätassu nimittäin pelkää että hänestä ei pidetä ja hän jää yksin, mikäli hän ei ole rohkea ja vahva. Samasta syystä hän vaatii itseltään paljon, ja jos ei osaa tehdä jotain, saattaa harjoitella sitä itsekseenkin.

Muuta:

Mallitarina:
“Täpläpentu, tule tänne!” Kirvapentu huudahti innoissaan pentutarhan reunalta.
“Katso mitä mä löysin!”
Täpläpentu loikki kiireesti sisarensa luokse kiljuen samalla innoissaan:
“Mitämitämitä, mitä siellä on?!”
Kirvapentu suorastaan hyppelehti paikallaan innostuksesta pitäen yhden käpälistään maassa. Täpläpentu juoksi sisartaan päin ja yritti tökkiä toisen tassua pois.
“Näytä jo, mitä siellä on?” Täpläpentu vaikeroi ja Kirvapentu nosti sädehtivin silmin tassunsa pois maasta ja esitteli ylpeänä litistynyttä koppakuoriaista.
“Mä sain sen kiinni ihan ite!” pentu kehuskeli ja hyppäsi toiselle puolelle Täpläpentua. Täplikäs naaras tuijotti koppakuoriaista silmät levinneenä.
“Miten sä sait sen kiinni?” Täpläpentu ihasteli ja kumartui lähemmäs koppakuoriaista. Kirvapentu oli hetken hiljaa mietteliään oloisesti, ja hyppäsi sitten sisarensa selkään.
“Näin!” hän huudahti nauraen kun Täpläpentu kaatui maahan. Monivärinen naaras ei siitä kuitenkaan lannistunut, vaan potkaisi siskonsa pois päältään. Kirvapentu oli hyvin siro, joten tehtävä ei ollut vaikea Täpläpennun itse omatessa vahvat jalat.
“Sä tuut olemaan yhtä liiskana kun toi koppakuoriainen sitten kun mä saan sut kiinni!” Täpläpentu julisti virnistäen ja Kirvapentu pinkaisi nauraen karkuun. Musta pentu katsahti taaksepäin perässään juoksevaan Täpläpentuun, jonka seurauksena laikukas naaras näki sisarensa törmäävän päätä pahkaa vanhempaan soturiin.

“Varokaa vähän” ruskea kolli murahti ja jatkoi sitten matkaansa minne ikinä olikaan menossa. Kirvapentu jäi hetkeksi maahan istumaan, kunnes alkoi vinkumaan hiljaa.
“Eihän sua sattunut?” Täpläpentu kiiruhti huolestuneena sisarensa vierelle. Musta naaras pudisti päätään ja vingahti:
“Nyt se soturi on mulle vihainen”.
“Ei kukaan sulle ole vihainen”, Täpläpentu lohdutti ja nuolaisi sisarensa korvaa.
“Se oli vahinko, se soturikin tietää sen” naaras vielä jatkoi ja yritti saada sisarensa lopettamaan vinkumisen. Kirvapentu jatkoi vielä hetken ennen kuin rauhoittui ja Täpläpentu naurahti kevyesti.
“Toivotaan vaan ettet saa tota sitten mestariksi” Täpläpentu sanoi. Heidän olisi pian aika päästä oppilaiksi, eikä kumpikaan malttanut odottaa.
“Jos siis ylipäätään saat mestaria” täplikäs naaras vitsaili, mutta Kirvapentu ei alkanutkaan nauramaan. Sen sijaan musta naaras aloitti vinkumisen uudestaan ja lähti juoksemaan pentutarhalle.
“Ei ollut kivaa! Entä jos mä en oikeasti saakaan mestaria?” Kirvapentu itki ja juoksi sisälle kuningatarten luokse.
“Hei, en mä tarkoittanut! Se oli vain vitsi”, Täpläpentu vikisi sisarensa perään ja nielaisi kyynelensä. Ei hän saisi alkaa itkeä, kaikki oppilaat varmasti ajattelisivat hänet itkupillinä eivätkä haluaisi ystävystyä hänen kanssaan.
“Kirvapentu odota! Kyllä sä saat mestarin, ihan varmasti saat!” Täpläpentu lähti siskonsa perään ja toivoi ettei saisi kuningattarilta taas toruja siitä kuinka oli ollut ilkeä sisarelleen.
“Se oli vain leikkiä…”
Takaisin alkuun Siirry alas
leafstormdraws
Ylläpitäjä


Viestien lukumäärä : 12
Join date : 25.02.2018
Huumori : Valaiskoon Tähtiklaani polkusi

ViestiAihe: Hyväksytty   Ke Toukokuu 09, 2018 10:27 pm

Täplätassu kirjoitti:

Tervetuloa mukaan Korppi :) Sääntökoodin kanssa oli vähän sekoilua, mutta et sitä edes tarvitse kun olet jo aikaiemmin ollut liittyneenä!

-Kuu

_________________
Valaiskoon Tähtiklaani polkusi
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://leafstormdraws.palstani.com
Halla

avatar

Viestien lukumäärä : 19
Join date : 21.06.2018

ViestiAihe: Unilaulun hake   To Syys 13, 2018 1:23 pm

Nim: Unilaulu

Sukupuoli: Naaras
Ikä: 53 kuuta
Klaani: Taivasklaani
Asema: Soturi
Oppilaat:
Entinen mestari: Ukkossydän
Perhe: Ei vanhempia, eikä sisaruksia klaanissa.
Kumppani:
Aiemmat nimet: Unipentu, Unitassu
Rp: Halla
Soundtrack:

Ulkonäkö: Unilaululla on paksu, puolipitkä ja pehmeä turkki. Turkin väri on savunharmaa ja siinä esiintyy hiukan tummemmanharmaita raitoja. Vatsan- ja leuanalus, rinnus, sekä tassujen kärjet ovat valkoiset. Unilaulu on pitkäkarvaisen kissan tapaan melko isokokoinen ja hänen reilu turkkinsa saa hänet näyttämään isommalta kuin mitä on. Paksu turkki suojelee kaikilta talven pakkasilta, mutta siitä tulee raskas ja kylmä, jos se kastuu. Tämän takia Unilaulu vihaa sadetta ja kastumista ylipäätään. Naaraan korvissa on tupsut ja hänen häntänsä on pörheä ja pitkä. Pyöreät silmät ovat vaalean sinivihreät ja harvinaisen kauniit. Niiden katse on lumoava jo pelkän värin takia, mutta usein niisä on lisäksi hyväntahtoinen tai lempeä ilme mikä tekee Unilaulusta puoleensavetävän.
Luonne: Unilaulu on määrätietoinen, rohkea ja reilu kissa. Hänen silmissään hehkuu usein huumorintaju ja naaras onkin tunnettu kannustavana ja reippaana kissana. Vuodet klaanissa ovat kuitenkin kovettaneet Unilaulua ja hänessä on myös vakava, synkkyyden tiedostava puoli. Unilaulu on kuitenkin sosiaalisesti huippuälykäs, joten hän mielummin pitää leirissä yllä iloista ilmapiiriä, kun vajoaisi synkkyyteen vaikeina aikoina. Unilaulu tietää, miten tärkeää on toivon antaminen muille. Hän toimii mielelllään liimana, joka pitää kissat yhdessä ja on tunnettu riitojen sovittelija. Hän ei tavoittele omaa vaan yhteistä etua, joten hän olisi hyvä johtaja. Tosin yleensä naaras pysttelee taustalla ja mielummin tukee nykyisen päällikön asemaa, kuin tähtäisi itse päälliköksi. Unilaululla ei ole tapana tiuskia muille, mutta itsekkäät kissat herättävät hänen inhonsa.

Muuta: Taivasklaanin partio löysi muutama vuosi sitten rajaltaan pennun, jota aikuinen naaraskissa pahoinpiteli. Partio meni väliin ja hääsi pennun emoksi oletetun kissan tiehensä. Orpo pentu otettiin Taivasklaaniin ja hän sai nimekseen Unipentu.
Suhteet:

Parhaat ystävät -
Ystävät - Täpläsydän ja Ukkospilvi
Viha -
Ei väleissä -
Ei pidä -
Sukulaiset -
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Kuu
Ylläpitäjä
avatar

Viestien lukumäärä : 51
Join date : 25.02.2018

ViestiAihe: Vs: Liittymishakemus   Ti Syys 18, 2018 10:10 am

Unilaulun hakemus

Oh ihana, voit lisätä Unilaulun tiedot Taivasklaaniin! Odotan innolla tarinoitasi Unilaululla ja tietysti muillakin hahmoilla!

_________________
The moon is magic for the soul
and light for the senses
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Liittymishakemus   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Liittymishakemus
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Voit vastata viesteihin tässä foorumissa
The Rise of Warriors :: Muuta :: Info ja hakemukset-
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiinSiirry: